4-værelses lejlighed på 156 kvm., Vestergade 52 1.sal, udlejes 15.10.2022

Flot istandsat penthouse med egen tagterrasse
Det er tilladt at have en lille hund.
Lejligheden her i nummer 52 på Vestergade fordeler sig over hele første og anden sal i en nydelig rødstensbygning, som står i en virkelig flot stand. Bag ejendommen er en nydelig have, og det er da også via bagsiden – via det lille blinde vænge Nyvang for at være helt præcis – at du har adgang til ejendommen i bil.
Lejligheden ligger som nævnt på de øverste etager i ejendommen. Det betyder, at du er godt hævet fra gadeniveau, og det betyder også, at boligen er begavet med et gavmildt lysindfald.
Her er tillige en hyggelig atmosfære, for lejligheden byder på fine, ældre elementer, som passer perfekt til ejendommens alder. Her er eksempelvis plankegulve, stukdetaljer og franske døre. Og på anden sal er der fritlagte spær og bjælker. Du får også helt moderne faciliteter – ikke mindst i køkken og bad, som er blevet moderniseret med matchende inventar, hvilket skaber en rød tråd i indretningen.
Selve planløsningen består i boligens nedre niveau af to sydvendte stuer en suite og et køkken-alrum med blandt andet opvaskemaskine, anretterhjørne og haveudsigt. Her er desuden et værelse med østvendt morgenaltan samt et badeværelse, der er holdt i en enkel stil med tidløse fliser og med et vindue, som lukker lys ind og damp ud.
Lejlighedens øvre niveau er disponeret som ét stort, åbent rum. Det kan fungere som henholdsvis en ekstra stue eller et soveværelse i luksusklassen. Den blotlagte bjælkekonstruktion og de skæve vinkler på skorstenene giver rummet en særlig charme. Og den helt store prik over i’et heroppe er, at der er udgang til en privat tagterrasse.
Adressen er selvsagt ganske central, og du får derfor kort afstand til de fleste af byens tilbud. Slår du et passerslag på et par hundrede meter, har du adgang til indkøb i Aldi, Lidl, Løvbjerg og Netto. Mod syd er der også blot få hundrede meter til svømmecentret, og mod nord via Stensbjerg Alle er der ikke meget længere til sportscentret og byens imponerende udbud af idrætsfaciliteter.
Lejligheden er Klar til indflytning
Kontakt os for en fremvisning.

Galleri

Film

OM LEJEMÅLET

7961 kr/md

  • Aconto: 1100 kr/md
  • Indskud: 23883 kr
  • Størrelse: 156 kvm
  • Antal værelser: 4

OM EJENDOMMEN