3-værelses lejlighed på 110 kvm., Vestergade 52 st., udlejes pr. 01/08/-2023

Flot 3-værelses Lejlighed
Lejligheden her i nummer 52 på Vestergade befinder sig i en nydelig rødstensbygning, som står i en virkelig flot stand. Bag ejendommen er en nydelig have, og det er da også via bagsiden – via det lille blinde vænge Nyvang for at være helt præcis – at du har adgang til ejendommen i bil.
Lejligheden ligger i stueetagen og har et godt lysindfald.
Her er tillige en hyggelig atmosfære, for lejligheden byder på fine, ældre elementer, som passer perfekt til ejendommens alder. Her er eksempelvis plankegulve. Du får også helt moderne faciliteter – ikke mindst i køkken og bad, som er blevet moderniseret med matchende inventar, hvilket skaber en rød tråd i indretningen.
Selve planløsningen består i stue og et køkken med blandt andet opvaskemaskine og haveudsigt. Her er desuden to værelser samt et badeværelse, der er holdt i en enkel stil med tidløse fliser og med et vindue, som lukker lys ind og damp ud.
Adressen er selvsagt ganske central, og du får derfor kort afstand til de fleste af byens tilbud. Slår du et passerslag på et par hundrede meter, har du adgang til indkøb i Aldi, Lidl, Løvbjerg og Netto. Mod syd er der også blot få hundrede meter til svømmecentret, og mod nord via Stensbjerg Alle er der ikke meget længere til sportscentret og byens imponerende udbud af idrætsfaciliteter.
Kontakt os for en fremvisning.

Galleri

OM LEJEMÅLET

6200 kr/md

  • Aconto: 850 kr/md
  • Indskud: 18600 kr
  • Størrelse: 110 kvm
  • Antal værelser: 3

OM EJENDOMMEN