RESERVERET 2-værelses lejlighed på 70 kvm., Torneåvej 1D tv., udlejes pr. 15.02.2023

Lys og central lejlighed med terrasse
Lejligheden ligger på første sal og får et behageligt og ganske gavmildt lysindfald, idet der er vinduer mod både øst og vest. Boligens opholdsrum udgøres af en stue og et åbent køkken. I køkkenet er der en praktisk detalje som opvaskemaskine, og derudover er her flotte, lakerede trægulve.
Boligen byder endvidere på et soveværelse med opbevaringsplads i indbyggede skabe. I entréen er der også plads til sko og overtøj, og endelig er der vaskemaskine i det lyse brusebadeværelse.
Udenfor får du et terrasseareal for foden af trappen op til lejligheden. Her er overdækket cykelparkering, og der hører desuden fælles parkering og en nydelig, velholdt have med til ejendommen. TV og internet kan leveres via Altibox, og her er mulighed for at søge om boligsikring.
Stationen ligger inden for meget overskuelig cykelafstand, og nærmeste busstoppested er der blot 200 meter til. Fakta og den nærmeste park er der kun et par ekstra hundrede meter til, og inden for en kilometer ligger Føtex og Strøgcentret.

Galleri

Film

OM LEJEMÅLET

5468 kr/md

  • Aconto: 250 kr/md
  • Indskud: 16404 kr
  • Størrelse: 70 kvm
  • Antal værelser: 2

OM EJENDOMMEN