2-værelses lejlighed på 70 kvm., Kirkegade 76 st., udlejes efter aftale

Flot og indbydende stuelejlighed med udgang til dejlig have
Lejligheden her udgør stueplan i en solid murstensvilla fra 1948, som er løbende vedligeholdt og flot sat i stand. Boligen byder på fine detaljer som eksempelvis sildebensparket i stuerne og gulvvarme på badeværelset.
Planløsningen giver dig to stuer en suite med østlig orientering ud mod vejen og et stort soveværelse, der er orienteret mod ejendommens have, og som er indrettet med god opbevaringsplads i indbyggede skabe. Boligens flotte brusebadeværelse og køkkenet med plads til spisekrog ligger også placeret ud mod den vestvendte have. Vægfliserne i de to rum matcher hinanden, og fra det nydelige køkken er det endda muligt at slå dobbelte terrassedøre op ud til de grønne rammer og til den store terrasse.
Der er ikke bare god plads i den hyggelige, velholdte have. Den er også særdeles nem at passe – det er nemlig udlejer, der varetager dén del, så du i stedet kan koncentrere dig om at slappe af herude. I forbindelse med lejemålet får du også et mindre kælderrum til opbevaring. Der er adgang til et vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler, og udenfor er der desuden mulighed for parkering af både cykel og bil.
Fra adressen her på Kirkegade er der ikke langt til gode muligheder for at få sig rørt. I naboparken kan du lufte løbeskoene, og svømmecentret ligger også nærmest lige rundt om hjørnet. Mere praktiske indslag som indkøbsmuligheder og spisesteder i centrum er også inden for kort gåafstand.
Kontakt os hør nærmere.

Galleri

Film

OM LEJEMÅLET

6475 kr/md

  • Aconto: 800 kr/md
  • Indskud: 19425 kr
  • Størrelse: 70 kvm
  • Antal værelser: 2

OM EJENDOMMEN