2-værelses lejlighed på 42 kvm., Østergade 92C st., udlejes pr. 01/07/-2023

Lys, nem og bynær lejlighed med egen terrasse

Lejligheden her er ganske overskuelig af størrelse, og den får følgeskab af en stor, afskærmet terrasse. Fra terrassen er der direkte adgang til et lyst, centralt rum med et stort, sydvendt vinduesparti ud mod terrassen. I dette rum er der mulighed for at indrette både spise- og hyggekrog.

I soveværelset er der opbevaringsplads i indbyggede skabe, rummet er af en størrelse, så du både kan have seng og skrivebord, og endelig er her en rigtig fin detalje med et charmerende rundt mosaikvindue. I lejlighedens køkken er der opvaskemaskine og mulighed for at etablere en mindre spisekrog. Endelig er brusebadeværelset lyst og veldisponeret. TV og internet kan leveres via Altibox, der er vaskemuligheder i naboejendommen, og her er desuden mulighed for at søge om boligsikring. Udenfor får du, udover din lukkede, sydvendte terrasse, også parkeringsmuligheder til både cykel og bil.

Nærmeste busstoppested ligger blot 200 meter fra den centrale adresse, og nærmeste indkøbsmulighed er ikke meget længere væk. Føtex og Strøgcentret er der cirka en kilometer til, og også stationen ligger inden for en meget overskuelig cykelafstand.

Galleri

Film

OM LEJEMÅLET

4294 kr/md

  • Aconto: 490 kr/md
  • Indskud: 12882 kr
  • Størrelse: 42 kvm
  • Antal værelser: 2

OM EJENDOMMEN